top of page

Hva slags informasjon samler du inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på vår hjemmeside eller gir oss på annen måte.  Vi bruker programvareverktøy for å måle og samle øktinformasjon, inkludert svarstid på siden, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes for å bla gjennom siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, kommunikasjon)

Hvordan samler du informasjon?

Når du gjennomfører en timebestilling på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel ditt navn og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare brukes av de spesifikke grunnene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor samler du inn slik personlig informasjon?

Vi samler inn ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål: Å tilby og drifte tjenestene, og gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk support.
For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlig service-relaterte merknader og salgsfremmende meldinger.
For å lage aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / eller utledede ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke for å tilby og forbedre våre respektive tjenester.
For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer, bruker du, deler og avslører du nettstedets besøkende personlige informasjon?

Vårt firma blir "hostet" på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Hvordan kommuniserer du med besøkende?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om gjennom kontaktskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt selskap, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan kan besøkende på nettstedet trekke tilbake sitt samtykke?

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på 901 74 462  eller sende oss e-post

Du kan også trykke "avslå" på "Informasjonskapsler samtykke"

bottom of page