top of page

Løfte og stramme ansikt og hals med den autentiske ikke-kirurgiske ultralydbehandlingen.

SLIK VIRKER ULTHERAPY®- BEHANDLINGEN:

I motsetning til lasere, radiofrekvens og andre teknologier, går Ultherapy utenom hudoverflaten for å levere energi i en optimal dybde, temperatur og med nøyaktig presisjon.
Ultherapy bruker ultralydbilder, som lar behandlerne se vevslagene de behandler.
Dermed kan de sikre at energien leveres sikkert og til de stedene der det er mest fordelaktig.


Ultherapy kopierer ikke resultatene av et ansiktsløft, men er ett bra alternativ til dem som ikke er klare

for kirurgi.

 

Passer også for pasienter som vil øke effekten av kosmetisk kirurgi.

ULTHERA / ULTHERAPY RESULTATER - FØR OG ETTER BILDER

Løfter området ved øyenbrynene:

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM ULTHERAPY® BEHANDLINGEN 

Hva er unikt med Ultherapy?

Ultherapy er den eneste ikke invasive estetiske behandlingen som er:

  • FDA-godkjent i USA til å løfte hudvev

  • FDA-godkjent i USA til spesikt å behandle halsutringningen

  • FDA-godkjent i USA til å bruke ultralydbilde til å visualisere vev ved behandling

 

Hvor lang tid tar en behandling?
Behandlingens varighet avhenger av området som blir behandlet og din individuelle behandlingsplan. En ansikt- og halsbehandling tar 60–90 minutter, mens en behandling av brystkassen tar cirka 30 minutter.


Må jeg ta fri?
Etter en Ultherapy-behandling kan du gjenoppta dine normale aktiviteter med en gang uten å måtte ta noen spesielle forholdsregler etter behandlingen.


Når vil jeg se resultater? Hvor lenge varer de?
Du vil kunne se en innledende effekt, men de beste resultatene kommer i løpet av 2–3 måneder etter hvert som slapt kollagen erstattes av utviklingen av nytt kollagen. Ettersom huden fortsetter å eldes, kan framtidige oppfølgende behandlinger hjelpe med å holde tritt med den naturlige aldringsprosessen.

For mange pasienter er det betryggende å vite at det er vitenskapelig bevist at Ultherapy øker kollagenproduksjonen i huden deres.

 

OM ULTHERAPY®

Ultherapy® behandlingen er den eneste ikke invasive prosedyren som er FDA godkjent i USA til å løfte huden på halsen, under haken og ved øyenbrynene.

Nå også den eneste ikke invasive behandlingen som er spesifikt FDA-godkjent i USA til å forbedre linjer og rynker på halsutringningen. Ultherapy kan hjelpe deg med å oppnå et friskere, mer ungdommelig utseende fra bryn til brystkasse. Både menn og kvinner kan oppleve disse Ultherapy-fordelene: 

• Ikke-kirurgisk
• Ingen restitusjonstid
• Oppbygger kollagen
• Naturlige resultater
• En enkelt behandling
• Sikker ultralyd

Ultherapy leverer fokusert ultralydenergi til det samme underliggende laget som kirurger typisk retter seg mot ved kosmetisk kirurgi — uten å skjære i eller perforere hudoverflaten.

Denne energien setter i gang kroppens naturlige respons ved å stimulere veksten av friskt, nytt kollagen og styrke svakt kollagen. Noen pasienter ser en innledende effekt rett etter behandlingen, men de reelle resultatene vises i løpet av 2–3 måneder, da nytt kollagen bygges opp og gradvis løfter og strammer huden på ansiktet, hals og glatter huden på brystkassen.

bottom of page