top of page

FETTINJEKSJON

         
Hvordan fungerer fettinjeksjoner til ansiktet?
Fettinjeksjon gir et mer langvarig resultat enn vanlig fillers fordi man tilfører fett. Dette er kroppens naturlige filler med regenerative egenskaper som har positiv effekt på huden elastisitet og utseende.
Fettinjeksjon til ansiktet er et kirurgisk inngrep som naturlig gjenoppbygger tapt volum og reduserer furer. Det har også positiv effekt på hudens elastisitet og utseende.
Fettinjeksjon til ansiktet kombineres ofte med annen type ansiktskirurgi, for eksempel ansiktsløft og/ eller øvre/nedre øyelokkplastikk.
Nanofettinjeksjon
Under en nanofettinjeksjon skiller man ut stamcellene fra fettet man har tatt ut av kroppen, og injiserer deretter en konsentrert mengde av stamceller direkte i huden. Stamceller påvirker fornyelsesprosessen . Nanofettinjeksjon kombineres ofte med fettinjeksjon. Behandling med nanofett har svært gode resultat. Metoden brukes oftest i ansiktet, men har også blitt brukt for å reparere solskadet hud på hals. bryst, hender og andre steder på kroppen. 
Operasjonen gjøres som oftest i lokalbedøvelse i tillegg til smertestillende samt bedøvende medisiner på områdene man henter fett fra.
Fettet behandles deretter med teknikker som finfordeler fettet og øker andelen av enkeltceller og stamceller. Nanograft er en ny og naturlig måte å behandle overflaten av huden på.


Pris på fettinjeksjon:
Lepper                                                            kr  12500,-
Ansikt                                                            kr   22000,-

bottom of page