top of page

 
Fettinjeksjon i underlivet       

 

 

Hvordan fungerer fettinjeksjoner til underlivet? Fettinjeksjon er kroppens naturlige filler med regenerative egenskaper som har positiv effekt på huden elastisitet og utseende. Fettinjeksjon til underlivet er et kirurgisk inngrep som naturlig gjenoppbygger tapt volum. Det har også positiv effekt på hudens elastisitet og utseende. 

 

Under en nanofettinjeksjon skiller man ut stamcellene fra fettet man har tatt ut av kroppen, og injiserer deretter en konsentrert mengde av stamceller direkte i huden. Stamceller påvirker fornyelsesprosessen . Nanofettinjeksjon kombineres ofte med fettinjeksjon. Behandling med nanofett har svært gode resultat. Metoden brukes oftest i ansiktet, men har også blitt brukt for å reparere solskadet hud på hals. bryst, hender og andre steder på kroppen. Operasjonen gjøres som oftest i lokalbedøvelse i tillegg til smertestillende samt bedøvende medisiner på områdene man henter fett fra.

Fettet behandles deretter med teknikker som finfordeler fettet og øker andelen av enkeltceller og stamceller.  Nanograft er en ny og naturlig måte å behandle overflaten av huden på.

 

Pris på fettinjeksjon i underlivet                                                          kr  18000,-                                                           

bottom of page