top of page

Spring Thread er silikontråd som har flere fordeler:
 
Fleksibel: inngrepet er enkelt som gjør at det ikke innebærer ubehag
Elastisk: tråden følger bevegelsene inngrepet er gjort
Glatte tråder: ingen risiko for smerter når man beveger området der inngrepet er gjort
Lengre tråder: trådene er lenger enn vanlige tråder som gir et bedre resultat
Permanent: resultatet varer i 3 til 5 år

Målet til 1stSurgiConcept® er å forsyne estetiske leger, kirurger og deres pasienter med trygge og innovative produkter som oppfyller sikkerhets- og effektivitetskravene spesifikke for implantater.

Pasientenes forventninger har utviklet seg betydelig de siste årene. De søker etter inngrep som er mindre invasive og mer økonomiske, der resultatene varer lenger.

Som svar på disse nye kravene ble Spring Thread® utviklet og lansert i 2008. Det har raskt blitt referanse tråd for praktiserende leger som søker en varig effekt, høy effektivitetsnivå og et produkt som er komfortabelt å jobbe med. Spring Thread® består av materialer som garanterer all nødvendig sikkerhet for denne typen implantater.

ALDRING: HVA SKJER NÅR VI BLIR ELDRE?
 
De viktigste strukturene i ansiktet endres med alderen: huden, fettet, musklene og benstrukturen. Huden blir tynnere, strekker seg, mister sin fasthet og tone. Underhudsfettet har mindre elastisitet, og tap av fett bidrar til fenomenet med hengende vev (ptose). Ansiktet blir gradvis uforholdsmessig med den vi er inni.
Med aldring blir ansiktstrekkene mindre definerte, kinnbena er mindre fremtredende, og huden er ikke like fast. Det er derfor naturlig å forsøke å gjenopprette skjønnhetens trekant og få tilbake et friskt, tonet og ungdommelig ansikt. Trådløft hjelper med å gjenopprette skjønnhetens trekant, samt kan bidra til å gjenopprette følelsen av velvære og økt selvtillit.

bottom of page